Kledingmagazijn ‘Je mag er zijn’ helpt pleegouders, maar vooral hun pleegkinderen.

Als pleegouder kun je in het magazijn gratis tweedehands kleding uitzoeken. Ook hebben we gratis kinderwagens, gratis autostoeltjes, gratis boxen, gratis speelgoed, gratis fietsjes – en nog veel meer. Allemaal voor pleegkinderen.

We verzamelen kinderkleding van maat 50 tot en met 176, maar ook wandelwagens, (camping) bedjes, wipstoeltjes, boxen, speelgoed en andere bruikbare kinderartikelen.

Pleegouders zijn van harte welkom om in het kledingmagazijn te komen kijken of er iets bij zit waar je wat aan hebt, of beter gezegd: waar je pleegkind wat aan heeft.

Daarnaast helpen we graag tienermoeders en andere moeders die van een absoluut minimum moeten leven. Dat gaat via een aantal contacten met hulpverleners.

Je kunt bij ons terecht in Woudenberg, Almkerk, Noord-Holland, s-Gravenzande of Smilde

Ben jij ook pleegouder?

Als je al wat langer in de pleegzorg meedraait, weet je dat het voor pleegkinderen meestal geen rozengeur en maneschijn is. Maar jij geeft ze vanaf het eerste moment dat ze bij je binnenkomen liefde en aandacht.

Soms zijn deze kinderen zo uit hun vertrouwde omgeving weggeplukt. Dan staan ze bij jou op de stoep met dat wat ze toevallig aanhebben aan kleding. Laat er dan een kledingmagazijn zijn, waar je met of zonder het kind, kleding en andere benodigdheden kunt komen uitzoeken.

Het kan ook zo zijn dat je nog geen kinderen hebt en helemaal vanaf het begin gaat beginnen met een pleegkind. Je huis is nog niet ingericht op de komst van een kind. Ook dan biedt het kledingmagazijn de helpende hand.

Of misschien ben je al jarenlang pleegouder. En schuif je de kleding door van het ene naar het andere kind. Maar eigenlijk loopt de wandelwagen niet meer echt soepel, of is een extra dekbedhoes toch wel handig bij het wassen.

Voor al die redenen (en meer!) is er het kledingmagazijn. We helpen ook jou graag!

Langs komen?

Heb je interesse om eens te komen kijken, of wil je spullen doneren? Binnen de openingstijden kan je vrijblijvend binnen lopen, komt een ander moment beter uit of is er haast bij, bel of e-mail dan even, dan maken we snel een afspraak. Op de pagina’s van de vestigingen vind je nog meer info.